Zelf beeldhouwen?

Klik op de afbeeldingen voor een impressie. Kleine groepjes zowel binnen als buiten begeleid vanaf de aanschaf van een steen tot het sokkelen van je beeld! 

Mocht je zelf een keer willen beeldhouwen om te kijken of het wat voor je is? Gewoon voor de gezelligheid en lekker creatief bezig zijn of als teamuitje, vriendinnen dag of kinderfeestje? Of wil je leren beeldhouwen en wekelijks les? Bekijk onderstaande mogelijkheden! Mocht je op onderstaande dagen niet kunnen dan proberen we in overleg samen een andere dag te vinden. De lessen en workshops vinden in het buitengebied van Bathmen plaats. Voor meer informatie of een bezoekje neem contact op met Monique via de link op deze site.

 

Wil je iemand verrassen met een leuke workshop?

Ik maak een feestelijk verpakte tegoedbon voor je om cadeau te geven!

 


Korte workshop

Zin in een beetje creatieve actie maar niet te lang achter elkaar? Maak kennis met beeldhouwen in speksteen en meld je aan voor een korte workshop. Je maakt in twee dagdelen van 3 uur onder mijn begeleiding een eigen kunstwerk. Je kunt je hiervoor met een groepje maar ook individueel opgeven.

De workshops zijn in overleg. De prijs voor 2 dagdelen van 3 uur is € 65,- pp. en voor kinderen (6 tot 14 jaar) € 35,- . Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een deelnemende volwassene. De kosten zijn incl. gebruik van gereedschap, speksteen, koffie en thee en excl. houten sokkel €5,- .


Cursus

Heb je altijd al een keer willen leren beeldhouwen of ben je enthousiast geraakt door de workshop? Dan kan je bij mij een cursus volgen zodat je de kneepjes van het vak leert en wekelijks aan je eigen beeld kan werken. Kun je niet elke week? Geen probleem, ik werk met strippenkaarten dus kun je gerust een keertje overslaan. Ik begeleid je vanaf de aanschaf van de steen, gedurende het hele beeldhouwproces tot aan het op de sokkel zetten van je beeld. Twijfel? Je kunt altijd een afspraak maken voor een proefles. De lessen zijn op dinsdag- en woensdagochtend van 10.00 – 12.30 uur en woensdagavond 19.00 – 21.30 uur.  De kosten voor 5 lessen zijn € 100,- en voor 10 lessen € 200,-. Een losse les ( twee en een half uur) kost € 25,- (leskosten zijn excl. steen en incl. gebruik van gereedschap, koffie en thee).


Kinderfeestje

Wil je een creatief kinderfeestje geven dan is een amulet, ketting, sleutelhanger of geluksbeeldje maken van speksteen superleuk om te doen! Ik kom bij jou thuis met alle benodigdheden zodat jullie aan de slag kunnen om een prachtig kunstwerk te maken. Dus… zet vast een grote tafel klaar!

De kinderfeestjes duren ongeveer twee en een half uur en zijn inclusief alle materialen. De kosten zijn voor 6-8 kinderen €100,- en voor elk kind extra €10,-. Het maximaal aantal kinderen is 10. Buiten Bathmen vraag ik een kleine kilometervergoeding.

 


Neem contact op

Voor meer informatie