Zelf beeldhouwen?

Mocht je zelf een keer willen beeldhouwen om te kijken of het wat voor je is? Gewoon voor de gezelligheid en lekker creatief bezig zijn of als teamuitje, vriendinnen dag of kinderfeestje? Of wil je leren beeldhouwen en wekelijks les? Bekijk onderstaande mogelijkheden! Mocht je op onderstaande dagen niet kunnen dan proberen we in overleg samen een andere dag te vinden.Korte workshop

Zin in een beetje creatieve actie? Maak kennis met beeldhouwen in speksteen en meld je aan voor een korte workshop. Je maakt in twee dagdelen van 3 uur onder mijn begeleiding een eigen kunstwerk.

De workshops zijn in overleg op dinsdag van 13.30 – 16.30 uur / 19.00 – 22.00 uur, woensdag 13.30 – 16.30 uur of  donderdag 10.00 -13.00. De prijs voor 2 dagdelen van 3 uurtjes is € 50,- (excl. sokkel) en voor kinderen (vanaf 6 jaar) onder begeleiding van een betalende volwassene € 35,- . De leskosten zijn incl. speksteen, gebruik van gereedschap, koffie en thee (excl. houten sokkeltje van €5,-). 


Cursus

Heb je altijd al een keer willen leren beeldhouwen of ben je enthousiast geraakt door de workshop? Dan kan je bij mij een cursus volgen zodat je de kneepjes van het vak leert en wekelijks aan je eigen beeld kan werken. Kun je niet elke week? Geen probleem, ik werk met strippenkaarten dus kun je gerust een keertje overslaan. Ik begeleid je vanaf de aanschaf van de steen en gedurende het hele beeldhouwproces tot aan het op de sokkel zetten.

De lessen zijn op dinsdag- en woensdagochtend van 10.00 – 12.30 uur en woensdagavond 19.00 – 21.30 uur.  De kosten voor 5 lessen zijn € 100,- en voor 10 lessen € 200,-. Een losse les ( twee en een half uur) kost € 20,- (leskosten zijn excl. steen en incl. gebruik van gereedschap, koffie en thee).


Kinderfeestje

Wil je een creatief kinderfeestje geven dan is een ketting, sleutelhanger of geluksbeeldje maken van speksteen superleuk om te doen! Ik kom bij jou thuis met alle benodigdheden zodat jullie aan de slag kunnen om een prachtig kunstwerk te maken. Dus… zet vast een grote tafel klaar!

De kinderfeestjes duren ongeveer twee en een half uur en zijn inclusief alle materialen. De kosten zijn voor 6-8 kinderen is €100,- en voor elk kind extra €10,-. Het maximaal aantal kinderen is 10. Buiten Bathmen vraag ik een kleine kilometervergoeding.

 


 

 


Wil je iemand verrassen met een leuke workshop?

Ik maak een feestelijk verpakte tegoedbon voor je om cadeau te geven!